Alles over nieuwe technologieën

Innovatie door technologie

De wereld van de E-bike is in volle evolutie. De oude fiets heeft afgedaan, innovatieve ideeën vinden ook hun toepassing op de E-bike. Fietsen zal nooit meer hetzelfde zijn.

HET NUVINCI SCHAKELSYSTEEM

Het revolutionaire NuVinci versnellingssysteem garandeert een ontspannen rit en een soepele, traploze overgang van de ene naar de andere versnelling met letterlijk niet meer dan een kleine polsbeweging.

De speciale NuVinci Optimized naaf is voorzien van roterende kogels die de verhouding tussen de ingaande kracht (van de pedalen) en de uitgaande kracht (via de ketting van de fiets) oneindig kan variëren. Door aan de draaihendel op het stuur te draaien, kantelen de kogels op de horizontale assen in de naaf waardoor de overbrengingsverhouding wijzigt en u lichter of zwaarder gaat trappen. Met NuVinci behoren gerafelde versnellingskabels en onderhoud aan ratelende versnellingssytemen tot het verleden.

Met het Harmony systeem kiest u hoe snel u wilt trappen en de technologie doet de rest. Zo rijdt u ongeacht wind of heuvels met een gelijkblijvende tred door het landschap. En na een stop heeft het Harmony systeem alvast een lagere versnelling ingeschakeld zodat u gemakkelijk weer op gang komt.

BOSCH NYON

Dé all-in-one boordcomputer voor de Bosch E-bike!

  • Navigatie : een navigatiesysteem aangepast voor fietsers gebaseerd op de open street map technologie. De gegevens kunt u in 2D of 3D aflezen.
  • Rijgegevens en reikwijdte : het type ondersteuning dat u gebruikt, rijtijd, trapfrequentie, batterijstatus, enz.
  • Fitness : De nyon is je individuele fitness trainer, meet de verbruikte caloriën en stelt een trainingsplan voor. Optioneel kan hij ook je hartslag meten.
  • SMS-ontvangst kan via bluetooth en een Online opvolging van je uitstappen doe je op ebike-connect.com.

SRAM DUAL DRIVE

Sram Dual Drive is een aandrijfsysteem met een automatisch geactiveerde naafversnelling plus een derailleur voor de fijne stappen. Als je het gevoel voor het schakelen maar niet goed krijgt, dan is deze dual drive het versnellingssysteem voor jou. De gebruikelijke voorplateaus van de traditionele versnellingen zijn bij de dual drive ingewerkt in een naafversnelling en worden tesamen met de derailleur versnellingen eenvoudigweg met één hand bediend. (steeds rechts gemonteerd).  Zo schakel je simpel door de 21, 24 of 27 versnellingen.

Dual drive heeft 3 niveaus van rijbereik: Heuvels, standaard en Snel die zowel al rijdend als in stilstand kunnen worden bediend door simpelweg door de duimdrukknop te verschuiven.

De derailleur bedien je met de draaigreep (rechts gemonteerd) te verdraaien, dit schakelen gaat het snelst en het soepelste als je tijdens het schakelen niet met volle kracht doortrapt.

 

WAAROM OHMEGA-BIKES?

  • Expertise in de modernste technologiën
  • Professioneel advies.
  • Testrit mogelijk met verschillende modellen.
  • Alle modellen uit voorraad leverbaar.

 

Waarom Ohmega

 

Facebook

OPENINGSUREN

Maandag

gesloten

Dinsdag

09.00 - 12.30

13:30 - 18:00

Woensdag

09.00 - 12.30

13:30 - 18:00

Donderdag

09.00 - 12.30

13:30 - 18:00

Vrijdag

09.00 - 12.30

13:30 - 18:00

Zaterdag

09:00 - 17.00

Zondag

gesloten